Wie is nu niet op zoek naar de allermooiste huid?!

Zoals je vast gemerkt hebt, zijn we bij Cestmoi gestart met het introduceren van diverse nieuwe én innovatieve behandelingen. Fijn om te horen dat jij als cliënt enthousiast bent!

We krijgen echter ook te horen dat het met zoveel nieuwe behandelingen, moeilijk is om de juiste te kiezen. “Wat geeft het beste resultaat voor mijn huid?” is een veel gestelde vraag.  En dat begrijpen wij. Dit is een van de redenen dat ik gestart ben met het persoonlijke behandelplan “Created by Cestmoi”

De reden waarom mijn team en ik iedere dag met veel plezier naar ons werk komen is de missie van Cestmoi!

“Als onderscheidend instituut gaan wij graag de samenwerking met jou aan om, door eerlijk en open verwachtingsmanagement, jouw huidvraag op te lossen en zelfs te overtreffen qua resultaat!”

Zo die staat. ?

En vanuit die missie is het persoonlijk maken van jouw behandeling een logisch gevolg, toch?

Ik merk namelijk dat de beautybranche trendgevoelig is en aan enorme hypes onderhevig is. Dit vraagt van jou en van ons continu een kritische blik. De marketingslogans beloven gouden bergen en zijn zo overtuigend dat we het zelf bijna gaan geloven. Daarom blijven wij bij Cestmoi nieuwsgierig naar behandel innovaties en tegelijkertijd nuchter.

Ik heb er voor gekozen om samen met jou het maximale  rendement uit je huid te halen om er voor te zorgen dat jij met een stralende én vitale huid ouder wordt. Ofwel mooi oud(er)!

En hoe gaan we dat doen, zul je je afvragen.

Als jij echt op zoek bent naar het maximale resultaat dan ga ik een Created by Cestmoi intake inplannen. Hierin vertel je mij wat je wilt bereiken met je huid. Aan de hand van je verhaal stel ik een persoonlijk behandelplan en advies voor je op en wat dit concreet aan begeleiding betekent. De behandelingen worden door mijn topspecialisten uitgevoerd om tot een resultaat te komen dat je wensen overtreft. Onder mijn supervisie ben je in het gehele Cestmoi team in goede handen!

De eerste positieve ervaringen met de persoonlijke behandelplannen zijn er al.

Eén reactie die ik je niet mag onthouden: ‘Hoi Corné, blij met het resultaat tot nu toe én vooral blij dat ik zelf niet meer hoef na te denken wat het beste is voor mijn huid, is tenslotte ook jullie expertise’

Ook rust en in vertrouwen aan de slag met je allermooiste huid? Contact me dan voor een intake “created by Cestmoi”!

Hartelijke groeten Corné

Eigenaar/huidspecialist Cestmoi