Als enthousiaste en ervaren huidspecialist heb ik het voorrecht cliënten te begeleiden op hun zoektocht naar een gezonde, stralende huid. Of je nu een acne huid hebt of op zoek bent naar een jongere huid, het vinden van de juiste huidverzorgingsproducten kan daarbij een uitdaging zijn.  Met mijn expertise en professionele begeleiding kunnen we samen een gepersonaliseerde routine ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw unieke huidbehoeften.

Zeven redenen wat het kiezen van goede huidverzorging soms zo moeilijk maakt. En waarbij ik jou als huidspecialist kan helpen bij de keuze van het juiste product

1. Overweldigend aanbod

Stap een willekeurige winkel binnen of browse online en je wordt overspoeld met een schijnbaar eindeloze reeks huidverzorgingsproducten. Van crèmes tot serums, reinigers tot maskers, het aanbod is overweldigend. Voor veel mensen maakt dit het moeilijk. Waar te beginnen en welke producten zijn het beste voor jouw specifieke behoeften?

En bijzonder genoeg merk ik in negen van de tien intakes dat de meeste cliënten geen idee hebben wat hun huidtype is. Hoe ga je dan kiezen?

Met mijn ruime kennis van huidverzorging en mijn voortdurende toewijding aan het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de cosmeticawereld, help ik je om door het overweldigende aanbod van huidverzorgingsproducten te navigeren. Samen kunnen we de beste producten vinden die passen bij jouw specifieke huidtype en -behoeften.

2. Prijsverschillen

De prijzen van huidverzorgingsproducten variëren sterk, van budgetvriendelijke opties tot high-end producten met een ander prijskaartje. En allemaal beloven ze de mooiste resultaten.  Wat belangrijk is dat je in ieder geval krijgt wat je denkt te kopen.

Is de duurste crème automatisch de beste?

Hoogwaardige huidverzorgingsproducten kunnen een hogere prijs hebben vanwege de kwaliteit van de ingrediënten en de onderzoeks- en ontwikkelingskosten die nodig zijn om innovatieve formules te creëren.  Waar het echt om draait is dat je de goede keuze van de producten maakt aan de hand van jouw huidtype, persoonlijke wensen en verwachtingen.

Samen kunnen we hoogwaardige producten vinden die binnen je wensen en budget passen, zodat je kunt genieten van effectieve huidverzorging met zichtbaar resultaat.

Wist jij dat de vooraanstaande ‘instituut-merken’ hun kennis halen uit de medische en wetenschappelijke ontwikkelingen en zo steeds effectiever worden.

3. Tegenstrijdige en misleidende informatie

Er is veel tegenstrijdige informatie online en in de media over huidverzorging. Dit maakt het moeilijk voor cliënten moeilijk om te bepalen welke informatie betrouwbaar is of juist is voor jou, en welke producten echt effectief zijn.

De reclame die je belooft om binnen 14 dagen minder rimpels te hebben, klinkt de consument als muziek in de oren maar voor mij, als huidspecialist, vooral als niet geloofwaardig!

Waar het om gaat is dat je een realistisch en persoonlijk advies krijgt wat specifiek past bij jouw huid of huidvraag. En eigenlijk weten we allemaal dat marketing gericht is op de massa en verkoop. Ik richt me juist op de persoonlijke relatie met mijn client. En daar is betrouwbaarheid essentieel!

4. Ingrediënten en het goede gebruik ervan

Als huidspecialist begrijp ik dat populaire ingrediënten uitnodigend kunnen zijn. Echter, niet alle ingrediënten zijn voor iedere huid geschikt. En wat nog belangrijker is, is jouw huid in de conditie om sommige hoogwaardige ingrediënten te verdragen? Met mijn expertise kan ik je helpen om de juiste ingrediënten te adviseren die geschikt zijn voor jouw huidtype en -conditie, zodat je betere resultaten kunt verwachten van jouw huidverzorgingsproducten.

Als Retinol (vit. A) gebruik in huidverzorgingsproducten een trend is, wil dat niet zeggen dat Retinol voor iedereen geschikt is.

5. Gebrek aan deskundig advies

Natuurlijk zijn er betere en mindere merken op de markt. Maar wat vooral belangrijk is dat iemand jou kan vertellen waar het ‘probleem’ ontstaat zodat je het gericht kunt oplossen. Als jouw huid niet straalt omdat in essentie je huid barrière is beschadigd dan is dat het eerste waar we aan gaan werken. Om daarna aan jouw gewenste huid te gaan werken.

Wist jij bijvoorbeeld dat het mogelijk niet wenselijk is om iedere seizoen dezelfde dagcrème te gebruiken? Of dat het wenselijk is om je routine regelmatig bij te sturen en niet 5 jaar lang hetzelfde te gebruiken?

Met mijn jarenlange ervaring in de huidverzorgingswereld en mijn passie om mensen te helpen met het beste voor hum huid te bereiken, biedt ik je graag mijn deskundig advies en ondersteuning aan. Ik ben altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar een gezondere, stralende huid.

6. Tijd en geduld

Als ervaren huidspecialist begrijp ik, als geen ander, dat het opbouwen van een effectieve huidverzorgingsroutine tijd en geduld vereist. Samen kunnen we een routine ontwikkelen die past bij jouw levensstijl en huidbehoeften, zodat je kunt genieten van langdurige resultaten en een gezonde, stralende huid.

Een futloze huid ontstaat niet in één dag, dus straalt ook niet binnen één dag. Daar is tijd voor nodig.

7 Tijdgebrek / drukke agenda

De druk bezette client die belang hecht aan goed verzorgd uiterlijk heeft vaak geen zin en/of tijd om veel aandacht te geven aan het zelf uitzoeken wat het beste is voor de huid. Die geeft het liever uit handen aan de echte deskundige.

Ervaring huidspecialist Corné

Met ruim 35 jaar ervaring als huidspecialist heb ik dagelijks te maken met verschillende huidtypes, wensen, doelen, verwachtingen en ook teleurstellingen van cliënten. Dus ja ik weet hoe belangrijk het voor cliënten is om een mooie huid te hebben. Want zeg nu zelf hoe belangrijk is het om een mooie en stralende huid te hebben. Toch één van je mooiste visitekaartjes!

Ik geloof in een persoonlijke en op maat gemaakte benadering van huidverzorging, en sta klaar om je te helpen bij het bereiken van je huidverzorgingsdoelen. Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend consult en laten we samen jouw beste huid bereiken!

Hartelijke groet,

Corné

Eigenaar & huidspecialist CESTMOI’