Oplossing puberteit acne

Zit jij in de puberteit en heb je last van acne?

Dan heb je vast al veel verschillende producten geprobeerd met vaak wisselend resultaat.

Maar hoe komt dat dan?    Wij merken dat pubers vaak druk zijn met experimenteren. En dat snappen wij natuurlijk, want je wilt van die vervelende acne af. Maar moet je je eens even het volgende voorstellen.

Een product wordt aanbevolen op insta of tiktok door een influencer, de manier waarop het wordt aangeboden klinkt jou als muziek in de oren. En toch levert het vaak niet het door jou gewenste resultaat op. Maar als ik jou nu vertel dat ik in mijn team specialisten heb die van 2-25 jaar ervaring hebben met acnebehandelingen. Zij hebben een speciale opleiding gevolgd om zich acne specialist te mogen noemen en worden erkent door vele zorgverzekeraars. En daarnaast gaan zij je helpen om de juiste producten thuis te gebruiken. Hoef jij nergens over na te denken en je bent in handen van échte acne specialisten. En mocht onze behandeling niet het effect hebben dan zij wij zeker niet te trots om de samenwerking met een dermatoloog te zoeken. Als jij maar een goed resultaat krijgt!

Om je op een professionele manier kennis te laten maken hebben we een  mooi

start pakket voor je gemaakt ter waarde van € 239, 00  

Je ontvangt van ons een reinigingsfoam t.w.v. € 22,00 gratis!

Pakket bestaat uit:

  • 4 behandelingen van 30 minuten.
  • Producten voor thuis:
    • lotion,
    • peel of booster (afhankelijk van je huid)
    • GRATIS reinigingsfoam t.w.v. € 22,00

én goed nieuws voor jou of je ouders. Je krijgt van dit pakket voor € 180,00 (behandelingen) vergoedt door je zorgverzekeraar*

(*check je polis of je in aanmerking komt!)