Merken

 • La Colline
  -HighLevel SkinCare-
 • Dermalogica
  -Skin-
 • ASAP
  -Skin-
 • Sepai
  -HighEnd Skin-
 • MeLine
  - pigment -
 • Revitalash
  -Lash&brows-
 • Esthederm
  -Skin-
 • Marc Inbane
  -Tanning-
 • BeautySupps
  -Health-
 • Eqology
  - health -

La Colline

La Colline is een exclusief Zwitsers huidverzorgingsmerk dat zich richt op de natuurlijke schoonheid van de huid. Het merk biedt een brede selectie van producten die zijn samengesteld met de beste natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een vitale, stralende huid.

La Colline’s producten zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen en zijn speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van elke huid te voldoen. Met een grote verscheidenheid aan producten, van reinigingen en toners tot serums en moisturizers, is er voor elke huid een geschikt product.

Wat La Colline echt onderscheidt, is de nadruk op natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijke onderbouwing. Het merk gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in haar producten, zoals biologische plantenextracten, en vermijdt schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Dit maakt het merk een geweldige keuze voor mensen met gevoelige huid of die op zoek zijn naar producten die vrij zijn van schadelijke stoffen.

La Colline is een merk waar u op kunt vertrouwen om een vitale, stralende huid te verkrijgen.

Stel je eens voor:

Je hebt een drukke week achter de rug. Om welke reden dan ook, en je hebt behoefte aan de nodige rust. Daarnaast ben je liefhebber van mooie texturen en heerlijke geuren.  Weet je voor jezelf waar je echt blij van wordt en wil je zichtbaar resultaat? Herken je jezelf in dit? Dan wil ik je graag meenemen in de belevenis welke de behandeling van La Colline écht is.

Je specialist start bij het voetenritueel, brengt je tot rust door heerlijke massagegrepen die je ademhaling beïnvloeden.  Massage is wat deze behandeling zo bijzonder maakt en dat gaat verder met het aanbrengen van beide reinigingsproducten. Ondertussen worden de producten en kompresdoeken in de ‘hot towel’ heater warm gemaakt om de warmte sensatie op je huid extra mee te nemen in je belevingsreis. Warmte, comfort is door het hele ‘La Colline-ritueel’ van essentieel belang. Na de reiniging wordt de huid grondig geëxfolieerd door een olie-achtige scrub met bijbehorende massage. Je huid voelt comfortabel en fris tegelijkertijd. De specialist brengt een specifiek gekozen serum aan met daaroverheen een zijdezachte massage crème. De liftende massagegrepen gaan het resultaat versterken om tot een zichtbare verbetering te komen. Dan komt er een keuzemoment, ga je voor het crème masker of ga je voor het ultieme resultaat en kies je voor het ‘collageen-vliesmasker’? Onder het masker wordt je verwend met een heerlijke handmassage. Nadat het masker haar werk heeft voltooid wordt het verwijderd en gaat jouw specialist afsluiten met opnieuw het voetenritueel om je op een zachte manier te laten landen in de ‘echte wereld’.

Denk je nu; dit merk is voor mij bestemd, laat je dan gewoon eens verrassen en omringen met dit fantastische La Colline ritueel. Comfort en hoogwaardige anti-aging leveren een heerlijk gevoel mét echt zichtbaar resultaat!

Dermalogica

Het eigentijdse populaire merk Dermalogica blinkt uit in vernieuwing en personalisatie. Dermalogica is een trendsettend merk dat veel werk maakt van het werken met vooruitstrevende en effectieve producten. Oplossingsgericht, effectief en personaliseren zijn de kernwoorden van Dermalogica. Werken aan en op een gezonde huid is een mooie omschrijving! Natuurlijk zijn de behandelingen naast effectief, heerlijk ontspannend. Het ruime aanbod in behandelingen en producten voor thuis biedt enorme mogelijkheden maar vraagt ook om begeleiding. Voor ieder huidtype, ieder seizoen en voor vele huidongemakken heeft Dermalogica een passend antwoord. Het team van Cestmoi volgt het opleidingstraject van Dermalogica wat heeft geleidt tot een team met maar liefst vier huidexperts (hoogste opleidingsniveau). Om optimaal rendement te halen uit de behandelingen en producten is het nodig om uw huid met regelmaat te laten zien. Dit kan aan de SkinBar maar ook door het boeken van een ProSkin en Expert behandeling. Als u de Dermalogica producten goed gebruikt, heeft u een wisselend assortiment van thuisproducten. Denk alleen maar aan seizoenswisselingen en het “ieder jaar een jaartje ouder worden”.

ASAP

ASAP maakt huidverbetering eenvoudig! Het Australische merk ASAP is sinds 2020 op de markt in Europa. In mei kwam het merk naar Nederland en Cestmoi was de eerste depositair die al snel de kwaliteiten van het ‘no nonsens’ merk ASAP herkende. ASAP is een ‘cosmeceutical’ wat inhoud dat het merk werkt met uiterst effectieve, medisch onderzochte en hoog geconcentreerde producten. In Australië werd het merk ontwikkeld voor de medische sector!
en merk voor de cliënt die huidverzorging en resultaat zéér belangrijk vindt maar daar ook weer niet teveel tijd aan wil besteden. De instituut-behandelingen worden gegeven in de vorm van heuse “Skin Workouts”, zéér effectief en compact. De diverse workouts pakken op een doelgerichte manier de huid aan en begeleiden deze naar een hoger niveau. Uiteraard kijken wij samen met u waar u aan wilt werken. De producten voor thuisgebruik onderscheiden zich door een compact aanbod met zeer effectieve producten. om een sportieve en gezonde huid te creëren. Speciaal voor de doelgroep heeft Cestmoi het ‘Gym for the Skin’ programma
ontwikkelt. De combinatie van Skin Workouts en thuisgebruik van producten maakt
dat ASAP een uiterst krachtige manier is om uw huid zichtbaar te verbeteren.
Wilt u resultaat en bent u van het aanpakken en doelgericht werken? Ga dan met uw
huid naar ‘the gym’!

Sepai

Sepai is één van de bijzondere pareltjes in het assortiment van Cestmoi! Het Spaanse merk combineert wetenschappelijke onderbouwing van alle werkzame stoffen met een heerlijke beleving. Echt een aanrader voor wie serieus werk wil maken van huidverbetering en de behandeling vooral ook een rustmoment mag zijn in de drukte van alledag.

Sepai werkt aan een optimale huidconditie en gaat daarbij een stapje verder dan veel andere merken; de huid wordt van binnenuit verbeterd. Een echt stevige huid en een natuurlijke jeugdige uitstraling zijn het resultaat van een sterke, gezonde en veerkrachtige huidopbouw. Uw huidexpert heeft een speciaal opleidingsplan doorlopen bij Sepai waardoor de expert weet wat de huid nodig heeft om zichzelf te verbeteren van binnenuit. Doordat Sepai werkt met 99% aan werkstoffen (regulier 10-30%) begrijpt u dat naast een uitermate efficiënte werking ook een gedegen kennis vereist is om de huid de juiste gepersonaliseerde werkstoffen te bieden.

Wilt u nog één stapje verder dan kunnen de producten op basis van uw DNA speciaal voor u worden geproduceerd. Méér maatwerk bestaat gewoonweg niet!

Bent u op zoek naar optimale resultaten, genieten en personalisatie, dan is SEPAI uw merk!

Huidverbetering “to the max”!!

Interesse? Maak een afspraak met een van de experts om uw wensen kenbaar te maken en de behandelmogelijkheden te bespreken.

MeLine

MeLine is een zeer gespecialiseerd merk voor alles met betrekking tot hyperpigmentatie. Hyperpigmentatie heeft te maken met een teveel aan pigmentvorming. Dus denk hierbij aan pigmentvlekken of spots. Pigmentvlekken zijn
momenteel ergernis nummer één op gebied van cosmetische issues. We begrijpen dat u iedere pigmentvlek liever wegheeft maar niet alle pigmentvlekken kunnen door een behandeling worden verminderd. De ruime ervaring van onze huidspecialisten zorgen ervoor dat we samen met u de mogelijkheden bekijken en aangeven of uw huid in aanmerking komt voor het behandelen met MeLine. De resultaten zijn heel erg mooi en leiden tot een hoog tevredenheidsgehalte zoals bij de cliënten die u reeds voorgingen.

Plant u een kosteloze en vrijblijvende intake in om samen met één van onze huidspecialisten uw wensen te bespreken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Esthederm

Het overzichtelijke en toegankelijke merk Esthederm biedt alles wat u van een gerenommeerd Frans cosmeticahuis mag verwachten. Rendement, fijne texturen en heerlijke geuren. Naast de gebruikelijke huidverzorging heeft Esthederm een werkelijk uniek aanbod op gebied van zonbescherming. Dit is echt de optimale bescherming van uw huid in de zon!

Esthederm verstaat de kunst om, samen met u, de huid van het begin af aan weer opte bouwen op weg naar een optimaal verzorgde huid. Frisse en jeugdige uitstraling ishet resultaat. Door de diverse verschillende niveaus van de productlijnen en behandelingen is er voor iedereen een passende huidverzorging aan te bieden.

Marc Inbane

Het hele jaar een zomers kleurtje? Inbane tanning producten maken het mogelijk! Alle voordelen van Inbane zorgen ervoor dat u uitermate tevreden met het product gaat zijn.

Natuurlijke teint, geen strepen, géén ‘wortelkleur”, makkelijk aan te brengen en u bepaalt de intensiteit van de kleur.

De verschillende tanning producten hebben allemaal hun specifieke voordelen. Nieuwsgierig wat het beste bij u past? Loop binnen en laat u adviseren!

BeautySupps

Cestmoi werkt graag aan huidverbetering en om het plaatje compleet te maken is de
ondersteuning met voedingssupplementen een enorm voordeel. Zo kunnen we van , ‘binnen’
en van ‘buiten’ aan uw huid werken.

Omdat we bij Cestmoi altijd voor kwaliteit staan hebben we gekozen voor het Nederlandse product BeautySupps. Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. De producten zijn ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

De huid
Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor
je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt. SKIN Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.

Eqology

Wilt u voor het optimale resultaat van huidverbetering gaan dan is de ‘Pure arctic oil” echt een perfecte toevoeging aan uw huidverzorgingsproducten! Daarnaast heeft de Omega 3 bewezen effect op uw algehele gezondheid. Het mooie van de Eqology producten is de meetbaarheid d.m.v. bloedtesten. Het resultaat is voor u duidelijk zichtbaar na de tweede meting!

Pure omega-3 olie is van 100% Arctische wilde vis, verrijkt met organische, koudgeperste olijf olie en vitamine D3 van Eqology. Aandacht voor bewegen, goede voeding en anti-veroudering neemt toe. Anderzijds hebben we steeds meer te kampen met chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas. Studies tonen aan dat een goede balans tussen Omega-3 en Omega-6 cruciaal is voor een goede gezondheid. Nieuwsgierig?

Neem contact op met ons.