fbpx
Cestmoi Logo

Get Appointment

EXCELLENT
44 reviews on
Maria Kops
Maria Kops
2023-08-13
Al jaren geniet ik van de heerlijke en fijne gezichtsbehandelingen, het is elke keer weer een momentje van complete ontspanning. Deze vakantie mochten ook mijn voeten ontspannen met de Momento voetbehandeling, het was prettig en een ongekend heerlijk relax moment.
Renske Van Eldik
Renske Van Eldik
2023-07-07
Ik kom inmiddels al jaren eens per 6 weken met veel plezier bij C’est moi. De salon heeft een professionele uitstraling. Voor mij echt een plek om tot rust te komen. Vanaf het begin is Ingela mijn vaste behandelaar. Ingela is hartelijk en deskundig en denkt graag met me mee. Ik heb een erg gevoelige huid die snel rood wordt, zeker in de wintermaanden. Door de behandelingen en producten die ik thuis gebruik is mijn huidconditie sterk verbeterd en beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Een absolute aanrader.
Heleen Dragt
Heleen Dragt
2023-07-07
Ik ben al meer dan 17 aar vaste klant bij Cestmoi. Gezichtsbehandeling is op mij persoonlijk afgestemd. Altijd een heerlijk momentje van relaxen en ondertussen behandelen. Daarnaast zijn Corné en zijn team kundig en gepassioneerd. Ook de producten die op basis van mijn huid worden aangeboden, zijn een waar genot voor mijn gezicht. Sinds 2 jaar bezoek ik ook geregeld de Pedicure. Fijn dat ik die combinatie bij een salon kan vinden! Hopelijk kunnen we samen nog 15 jaar mee!!
Carolijn Roelofs
Carolijn Roelofs
2023-07-06
Schoonheid zit van binnen en dat weten ze bij Cest Moi. Er werd een persoonlijk behandelplan van huidtherapie gemaakt met een combinatie van microneedling en Microcurrent. Nu aan het eind van deze kuur is mijn huid super stevig en elastisch, heel zacht en glad. De vermoeidheidslijnen rond mijn ogen zijn zo goed als weg, mijn kaaklijn steviger en de plooien van neus naar mond veel zachter.
Maike Boumen
Maike Boumen
2023-06-28
Ik heb altijd een onrustige huid gehad en om die reden drie jaar geleden bij Corné terecht gekomen. Naast dat ik veel geleerd heb over mijn huid is mijn huid nu in balans en in goede conditie. Dit team is deskundig en denkt met je mee. Met veel passie word je hier begeleid.
Marieke Alberts
Marieke Alberts
2023-06-23
Een enorm fijne, rustige plek om te komen. Het team is ontzettend hartelijk en je merkt aan alles dat ze heel deskundig zijn: geen vraag blijft onbeantwoord over je huid en ze denken met je mee, over je wensen, over onderhoud, over de lange termijn. Ze zijn dan in mijn ogen ook veel meer een huidspecialist dan een schoonheidsspecialist. Ik voel me in ieder geval na een aantal behandelingen helemaal klaar voor mijn trouwdag én daarna!
Anita van Oers
Anita van Oers
2023-05-25
Het was voor mij de eerste keer, werd er warm ontvangen en de behandeling was zeer professioneel zeker een aanrader, heb meteen 2 behandelingen vooruit geboekt.
Karin Van Den Hout
Karin Van Den Hout
2023-05-17
Ik kom al jaren bij Cestmoi naar volle tevredenheid. Voorheen had ik altijd erg veel last van mijn huid, door hun vakkundig advies en behandelingen heb ik dit eindelijk onder controle. Ik kan Cestmoi dan ook van harte aanbevelen.

Get Appointment