fbpx
Cestmoi Logo

Get Appointment

Een gezonde huid is nooit uit de mode

Cestmoi is gevestigd in Princenhage, Breda. Hier vind je nog de dorpse gezelligheid in de sfeervolle dorpskern. Bovendien kun je hier nog gratis parkeren. Wel zo handig!

Ons hechte team bestaat uit professionele huidspecialisten die vanuit gedrevenheid en expertise elke dag weer met veel plezier waarde toevoegen voor onze cliënten. 

Even voorstellen:

Corné Hendrikx – huidexpert en eigenaar Cestmoi

“Vanuit mijn passie voor huidspecialisatie en de mooie ontwikkelingen die zich in de huidwetenschap voltrekken daag ik mezelf graag uit om mijn cliënten optimaal te bedienen. Dit doe ik al jaren met enorm veel plezier. Om nog een stap verder te gaan in de persoonlijke huidverzorging heb ik Created by Cestmoi ontwikkeld: Een persoonlijk behandelplan dat jou volledig ontzorgt en toewerkt naar jouw stralende huid. Maatwerk waarbij ik mijn expertise uitdaag, mijn vakkennis tot het uiterste toepas en deze met passie samenkomt in het allerbeste advies voor jouw huid. Ik vertel je er graag meer over.”

Wij, huidspecialisten van Cestmoi’, voegen vanuit onze gedrevenheid en expertise elke dag met veel plezier waarde toe voor onze cliënten. Waardoor we naast onze kwalitatieve producten en behandelingen, ook de naam van het instituut hoog houden.

Een gezonde mix van ervaren huidspecialisten en enthousiaste junior specialisten maakt dat mijn team zéér veelzijdig is. Ons kennisniveau, onze ervaring, onze continue scholing en opleidingen en échte specialisaties zorgen ervoor dat we u altijd maatwerk kunnen leveren. 

Cestmoi staat voor de kernwaarden: professionaliteit – personaliseren – kennis delen – eerlijkheid.
Deze kernwaarden maken het mogelijk om resultaat- en klantgericht  te werken op alle vlakken. Van ontspanning, huidverbetering tot het oplossen van uw huidprobleem.

Mijn team werkt graag op en aan uw huid om te zorgen dat uw mooiste versie naar boven komt! Waardoor u ook van binnenuit meer gaat stralen, want een stralende huid draagt nu eenmaal bij aan een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Een behandeling houdt voor ons in dat wij u adviseren aan de hand van uw wensen en verwachtingen met betrekking tot uw huid. En we zijn eerlijk over wat niet bijdraagt of wat uw huid geen goed doet. Op verzoek begeleiden we u op basis van een persoonlijk stappenplan.

Wilt u uw mooie en gezonde huid behouden of wilt u zichtbare verbetering? Heeft u een huidprobleem zoals pigment, overbeharing of acné? Of bent u op zoek naar een wimper/wenkbrauw specialist? Bekijk op uw gemak het behandelaanbod op deze website.

Mijn team staat voor u klaar, graag tot binnenkort!

Groeten Corné
Huidexpert en eigenaar Cestmoi

Team Cestmoi'
Nancy
Nancy
HUID-EXPERT
Ria
Ria
PEDICURE
Simone
Simone
HUID-EXPERT
Joyce
Joyce
JUNIOR SCHOONHEIDSPECIALIST
Ingela
Ingela
HUID-EXPERT
Corné
Corné
EIGENAAR & HUID EXPERT
Cestmoi
Cestmoi

Cestmoi winnaar prestigieuze titel: “Beste Beauty Instituut van Nederland”

In onze branche is er één titel die je in de wacht wil slepen. En dat is de winnaar zijn van de Beauty Award en in ons geval in de categorie 'instituut met personeel' De titel is de beloning van héél véél jaren hard werken en dit alles samen laten komen in alle stappen die je moet doorlopen om die felbegeerde titel binnen te halen.  

Samen met mijn team hebben we hard gewerkt om de titel in 2015 te winnen maar we werken nu nog iedere dag met veel passie om de kwaliteit op dat hoge niveau te houden. 

Natuurlijk zijn we erg trots op de titel maar ons voornaamste doel blijft om u, als cliënt van Cestmoi, de kwaliteit te bieden die uw huid verdiend.

Get Appointment