Meer glow, mooiere structuur en verminderen fijne lijntjes!

Onthul een stralende huid door een wet/dry microdermabrasie behandeling met bio-hydroderm trinity.

Wet/dry microdermabrasie is een peeling met een diamanten tip, ook wel mechanische peeling genoemd, die de cel-vernieuwing stimuleert en de bloedcirculatie verbetert. Deze peeling wordt gecombineerd met actieve werkstoffen voor een extra resultaat.

Ultieme exfoliatie, huidverjonging en versteviging.

Microdermabrasie blijft een van de meest populaire behandelingen en focust zich op het verbeteren van de huidskleur, het verwijderen van dode huidcellen en onthult een gezonde glow. Daarnaast vervaagt wet/dry microdermabrasie hyperpigmentatie, fijne lijntjes en ondiepe rimpels.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw huid kunnen betekenen?

Kijk nu bij Kennismakingsbehandeling en boek je eerste behandeling bij Cestmoi