Uw eerste bezoek aan Cestmoi

Welkom bij Cestmoi! 

Wat leuk om u hier te mogen begroeten, nog leuker trouwens om u in ons professionele instituut te mogen ontvangen. Maar voordat u zover bent, kunt u alvast een inkijkje krijgen over de mogelijkheden.

Mijn team en ik vinden het belangrijk om onze cliënten te ondersteunen bij het maken van de  juiste keuzes. Het aanbod van behandelingen en productlijnen is immers zo groot dat wij begrijpen dat het mogelijk voor u niet altijd helemaal overzichtelijk is. Om u optimaal te kunnen adviseren hebben wij uiteraard wat gegevens over uw huid nodig en willen wij de mogelijkheden graag met u bespreken. We bepalen samen met u het niveau waarop we instappen aan de hand van uw huidconditie, eerdere ervaring met behandelingen en thuisgebruik van producten. 

 

We werken altijd aan de hand van uw wensen, of wij noemen het nog liever doel & verwachtingen, om tot een persoonlijk advies van uw vraag te komen. En de vraag kan simpelweg variëren van , ik wil ontspanning na een drukke werkweek tot hoe verbeter of verjong ik mijn huid zichtbaar?

Op basis van de intake adviseren wij u graag, over de behandelmogelijkheden welke wij voor uw huid kunnen aanbieden.

Ik hoop dat de onderstaande intakes u voldoende inzicht geven over de mogelijkheden die wij bieden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U mag ons altijd bellen of mailen.

Groeten Corné

Huidexpert en eigenaar Cestmoi

 

Intake mogelijkheden

Een van onze kernwaarden is ‘kennis delen’, de intakes zijn dan ook bedoelt om u uitgebreid te informeren over mogelijkheden, risico’s, resultaten, medische indicatie en wederzijdse verwachtingen om tot een goed resultaat te komen.

 • Kennismakingsbehandeling voor het gezicht
  Een kennismakingsbehandeling bestaat...
 • CreatedbyCestmoi, op maat behandelplan
  CreatedbyCestmoi, op maat behandelplan
 • Intake IPL ontharen
  Ontharen is één van de specialisaties waar Cestmoi...
 • Intake acne
  Dit is een veel voorkomend probleem bij pubers...
 • Intake MeLine pigment behandeling
  Zonschade, spots of pigmentvlekken...
 • Intake microneedling
  Deze intensieve krachtpatser is in staat om uw huid...
 • Intake voetbehandeling
  Tijdens de intake wordt de conditie van uw voeten...
 • Intake IPL roodheid
  Irritant die rode huid, u reageert op alles en...

Kennismakingsbehandeling voor het gezicht

An introductory treatment consists of an intake, facial treatment and advice 

Are you curious about what we can improve your skin or do you just feel like a wonderful moment of pampering, book the introductory treatment now and discuss your specific wishes with one of the skin specialists. Working with four top brands means that we can always offer optimal treatment that is specifically suitable for your skin. The expert who goes through the intake with you will place you with the specialist that best suits you

We want to know what the treatment must meet in order for you to go home happy and satisfied.

Duration intake & treatment: 90 min.

Price intake & treatment: € 95.00

Maak nu uw afspraak

CreatedbyCestmoi, op maat behandelplan

Maak nu uw afspraak

Intake IPL ontharen

Ontharen is één van de specialisaties waar Cestmoi heel veel ervaring mee heeft. Ruim 30 jaar  ervaring met de diverse ontharingstechnieken geeft aan dat u te maken heeft met echte specialisten. Bij het intake gesprek leggen wij u uit wat u wel of niet mag verwachten van de behandeling. We vinden dit als bedrijf super belangrijk omdat we enerzijds zien dat bedrijven ongediplomeerd en onverzekerd de behandeling uitvoeren en anderzijds omdat we weten hoe groot de stap voor sommige cliënten is om binnen te stappen en te vertellen waar deze al jaren mee loopt. Na de intake weet u of uw haren geschikt zijn voor IPL behandeling, de behandelmethode waar we nu mee werken. Ook weten wij dan of het te behandelen gebied in aanmerking komt voor de ziektekostenverzekering, en kunnen wij een indicatie over het aantal behandelingen en de prijs geven. Hiermee heeft u alle info om weloverwogen en geheel vrijblijvend te beslissen of de behandeling iets voor u is! En bedenk, velen zijn u voorgegaan en de meest gehoorde opmerking is al jaren: Dit had ik veel eerder moeten doen!

Tijdsduur intake: 45-60 min.

Prijs intake: Kosteloos en geheel vrijblijvend!

Maak nu uw afspraak

Intake acne

Dit is een veel voorkomend probleem bij pubers en het komt helaas tegenwoordig ook veel bij volwassenen voor. Het team van Cestmoi heeft vier acnespecialisten die hun opleiding en ruime ervaring combineren om tot een passende oplossing te komen. Want de huidige behandelmethodes en nieuwe onderzoekinzichten maken dat er tegenwoordig heel veel mogelijk is voor uw huid. Te beginnen met het zorgvuldig reinigen van de huid en het voorkomen van littekens en ontstekingen. Nadat uw huid helemaal rustig is en weer lekker voelt, kunnen we verder werken aan de optimale genezing van de huid. Deze behandeling is vooral van toepassing bij mensen die instappen met de nodige restácne (littekentjes, roodheid en pigmentvlekjes) en de huid weer egaal willen hebben. Daarnaast gaan we samen met u kijken wat de beste verzorging is voor thuis. Want we willen dit huidprobleem samen met u oplossen!

Tijdsduur: 60 min. bestaande uit intake, behandeling (30 min.) en advies.

Prijs: € 45.00

Maak nu uw afspraak

Intake MeLine pigment behandeling

Zonschade, spots of pigmentvlekken? De MeLine behandeling weet hier raad mee!

De speciaal voor pigmentstoornissen gemaakte MeLine behandeling en producten bieden een prachtige oplossing voor vervelende vlekjes of niet egale huid. Tijdens de intake krijgt  u te horen wat de mogelijkheden zijn voor uw pigmentvlekjes, spots of zonschade en in hoeverre we ze kunnen verminderen. Daarna kunt u geheel vrijblijvend beslissen of dit effectieve behandelplan wilt gaan volgen.

Naast een uitgebreid behandelplan zijn er ook nog de ‘spot’-behandelingen, een uiterst eenvoudige en effectieve manier om uw kleine ontsierende pigmentvlekje te verwijderen. Vaak een eenmalige behandeling met supermooi resultaat!

Tijdsduur intake: 30 min.

Prijs intake: Kosteloos en geheel vrijblijvend!

Maak nu uw afspraak

Intake microneedling

Deze intensieve krachtpatser is in staat om uw huid zichtbaar te verbeteren. Ja u leest het goed zichtbaar verbeteren! Uw huid wordt door middel van zeer kleine naaldjes gestimuleerd om collageen en elastinevezels te vermeerderen. De stevigheid van de huid bestaat uit een combinatie van deze vezels en bieden dus een huideigen oplossing. Nieuwe onderzoeksinzichten laten zien dat de huid op deze manier zichzelf van binnenuit kan verbeteren.

Om te beginnen, kunnen we de huidconditie naar een hoger niveau brengen dat zich uit in een frisse, vitale en gezonde uitstraling. Daarnaast kunnen we specifiek werken aan probleemzones zoals een fronsrimpel, kraaiepootjes, neuslippenplooi en droogtelijntjes. We werken met het hoogwaardige merk Sepai. Met de zéér intensieve Sepai-werkstofcomplexen kunnen we de behandeling optimaal personaliseren en uw huid extra uitdagen om zichzelf nog verder te verbeteren. Echt een aanrader!

U kunt de intake direct combineren met een behandeling. Uw intake is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Tijdsduur intake: 30 min.

Prijs intake: kosteloos en geheel vrijblijvend!

i.c.m behandeling:

Prijs behandeling:  zone € 77,50 (+25 min.) – gelaat € 155,00 (+60 min.)

Maak nu uw afspraak

Intake voetbehandeling

Tijdens de intake wordt de conditie van uw voeten in kaart gebracht en kunt u aan de pedicure aangeven wat uw eventuele klachten zijn. Naast het uitgebreid behandelen van de voeten/nagels is er een aanbod in cosmetische voetverzorging en een heus Thais voetritueel ter ontspanning.

Boek de eerste keer dat u bij ons komt een intake met voetbehandeling zodat u een goede start maakt voor uw voeten.

Tijdsduur intake & behandeling: 45 min.

Prijs intake & behandeling: € 40,00

Maak nu uw afspraak

Intake IPL roodheid

Irritant die rode huid, u reageert op alles en u wilt daar nu wel eens van af! Boek de intake voor de IPL behandeling en laat de mogelijkheden voor uw huid uitleggen. Door de ruime ervaring met deze behandeling krijgt u een compleet advies. Zowel de tips voor het voorkomen van de roodheid tot het verwijderen van roodheid komen ruim aan bod.

Tijdsduur intake: 30 min.

Prijs intake: Kosteloos en geheel vrijblijvend!

Maak nu uw afspraak

Reviews

Bij C’est Moi hebben ze het woord klantvriendelijkheid uitgevonden. Wat een geweldige salon. Persoonlijk, professioneel en betrokken. Corne denkt mee, heeft ontzettend veel kennis en ervaring en snapt echt wat klanten nodig hebben. Ongetwijfeld hebben de dames in de salon dit ook! Ik zou iedereen deze salon aanraden.

Anoek Beekhuizen

Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit.

Chen Hu

Al meer dan 25 jaar ben ik een tevreden klant van Cestmoi’. Fijne producten en heerlijke behandelingen, die deskundig worden uitgevoerd door het team van Cestmoi’.

Anja Balenmans

Al heel lang klant en ik ben blij dat Cestmoi weer op de Dreef zit. Altijd goede gezichtsbehandeling en uitstekend advies over produkten. Ook voor de pedicure kom ik hier al jaren.

Prinsendreef

Al jaren tevreden klant! Zeker na de verbouwing erg mooi geworden. Vriendelijke dames! Behandelingen zijn erg goed, zeker in combinatie met de juiste producten voor thuis.

Brenda

Wat is het mooi geworden na de verbouwing. Echt een salon van deze tijd. Corné is al meer dan 25 jaar mijn favoriete schoonheidsspecialist, maar ook alle dames van zijn team zijn zeer vakkundig en vriendelijk.

D.Y