fbpx
Cestmoi Logo

Get Appointment

Welkom!
Welkom! Uw eerste bezoek aan Cestmoi
Welkom!
Welkom!

Welkom bij Cestmoi! 

Wat leuk om u hier te mogen begroeten, nog leuker trouwens om u in ons professionele instituut te mogen ontvangen. Maar voordat u zover bent, kunt u alvast een inkijkje krijgen over de mogelijkheden.

Mijn team en ik vinden het belangrijk om onze cliënten te ondersteunen bij het maken van de  juiste keuzes. Het aanbod van behandelingen en productlijnen is immers zo groot dat wij begrijpen dat het mogelijk voor u niet altijd helemaal overzichtelijk is. Om u optimaal te kunnen adviseren hebben wij uiteraard wat gegevens over uw huid nodig en willen wij de mogelijkheden graag met u bespreken. We bepalen samen met u het niveau waarop we instappen aan de hand van uw huidconditie, eerdere ervaring met behandelingen en thuisgebruik van producten. 

 

We werken altijd aan de hand van uw wensen, of wij noemen het nog liever doel & verwachtingen, om tot een persoonlijk advies van uw vraag te komen. En de vraag kan simpelweg variëren van , ik wil ontspanning na een drukke werkweek tot hoe verbeter of verjong ik mijn huid zichtbaar?

Op basis van de intake adviseren wij u graag, over de behandelmogelijkheden welke wij voor uw huid kunnen aanbieden.

Ik hoop dat de onderstaande intakes u voldoende inzicht geven over de mogelijkheden die wij bieden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. U mag ons altijd bellen of mailen.

Groeten Corné

Huidexpert en eigenaar Cestmoi

 

Intake mogelijkheden

---------------

Een van onze kernwaarden is ‘kennis delen’, de intakes zijn dan ook bedoelt om u uitgebreid te informeren over mogelijkheden, risico’s, resultaten, medische indicatie en wederzijdse verwachtingen om tot een goed resultaat te komen.

Kennismakingsbehandeling voor het gezicht

CreatedbyCestmoi, op maat behandelplan

Intake MeLine pigment behandeling

Intake acne

Intake IPL ontharen

Intake microneedling

Intake voetbehandeling

Intake IPL roodheid

Jouw eerste afspraak bij Cestmoi

Boek nu

Get Appointment