This is for your eyes only…

Aandacht voor jouw ogen?

Het ooggebied is echt een gebiedje apart als het gaat over verzorging en veroudering. En het goede nieuws is, we krijgen er allemaal mee te maken. Het slechte nieuws is, niet iedereen vind het even leuk.

Maar waar problemen zijn, zijn er natuurlijk ook oplossingen!

En precies daar wil ik je graag mee helpen. Want ik denk namelijk dat jij nog niet half weet wat er allemaal kan met het gebied rond je ogen. En nee, we krijgen al je rimpels en donkere kringen niet weg. Maar ja, we kunnen de conditie van je ooggebied echt wel duidelijk verbeteren.

Ik ga een aantal oplossingen voor je op een rijtje zetten. En sommige ken je misschien, andere zullen echt nieuw voor je zijn. Lees het gewoon eens vrijblijvend door en laat je verrassen.

Producten

  • Oog crème, nu zul je denken ja als het zo simpel was. Maar wist jij dat er grote verschillen zijn qua werkzaamheid tussen al de oog crèmes. En wist jij bijvoorbeeld dat je voor de dag en de nacht een verschillende oog crème kan inzetten. Of wist jij dat er speciale oogserums zijn die gladstrijken of liften?

Je ziet er is nog een hele wereld te ontdekken. En neem van mij aan dat als je toch al de moeite neemt om je ogen te verzorgen dan kan  je het toch beter goed doen. Met de juiste producten!

  • Oog masker, dit speciale en unieke oogmasker geeft direct en zichtbaar resultaat. Ja erg fijn als je na een drukke week in het weekend een feestje hebt. Wil je toch graag goed voor de dag komen, toch?
  • Insta Lifting Eye pen. Met deze speciale product-pen kun je de bovenste oogleden een weinig liften (ook onder je oogmake-up).

 

Behandelingen (eye-treatments)

Aan al onze gezichtsbehandelingen kunnen we een module ‘oog’- behandeling koppelen. Het geeft mijn huidspecialisten de kans een extra focus aan de behandeling toe te voegen.

  • Eye pads. Van diverse merken hebben we verschillende eye-pads die we extra kunnen toevoegen aan de behandeling. Door te kiezen voor de pads die aansluiten op je wensen kunnen we mooie resultaten bereiken.
  • Eye pads in combinatie met ‘nano-fusion’. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat het gebied rondom de ogen extra wordt gestimuleerd en draagt bij aan het optimaal toedienen van speciale werkstoffen aan het ooggebied.
  • Eye pads in combinatie met MicroNeedling NextLevel. Deze Zuid Koreaanse behandeling gebruiken we om de meest optimale conditie in jouw huid naar boven te halen. Deze behandeling is aan te bevelen in een kuur om de meest optimale werking te bereiken.

Mocht je interesse hebben laat het weten! Mijn team en ik helpen je graag verder met jouw persoonlijke wensen.

Hartelijke groet,

Corné