Hinderlijke rode wangen!

Herken jij het? Die vervelende rode wangen die steeds verschijnen op momenten dat jij er vooral géén behoefte aan hebt. Maar er is goed nieuws, voor ieder probleem een oplossing!

Belangrijke reden van de roodheid zijn verwijde haarvaatjes die je vaker ziet bij een wat dunnere huid. Eigenlijk is het een verslapping van de elastische vaatwand, vaak veroorzaakt door temperatuurverschillen. Koud buiten naar warm binnen! Om te voorkomen, moet je zorgen voor een goede crème die een fysiek beschermend laagje op je huid legt.

Maar heb je er al last van, géén nood.

Met IPL behandelingen kun je tegenwoordig écht fantastische resultaten bereiken. Je roodheid neemt zichtbaar af na een paar behandelingen. Heb je in je roodheid kleine ontstekinkjes zitten? Dan heb je veel kans last van rosacea, helaas is dat minder makkelijk op te lossen voor je. Maar zeker niet onmogelijk!

Meer info?