Huidverbetering Anti-Aging

Microdermabrasie & Hydrabrasie

De huid straalt en voelt energiek! Een beetje vergelijkbaar met uw huid als u op een stormachtige herfstdag een strandwandeling heeft gemaakt. Fris, goed doorbloedt en vol met energie! Dit gevoel omschrijft eigenlijk precies de voordelen van deze twee topbehandelingen. Onderstaand staan de specifieke kwaliteiten van de beide methodes. Omdat beide methodes ieders hun zéér specifieke kwaliteiten hebben zal het voor u als leek enorm lastig zijn een goede keuze te maken. Daar helpt één van onze huidspecialisten u uiteraard graag mee!

Microdermabrasie (droog):
Microdermabrasie is inmiddels niet meer weg te denken uit het behandelaanbod van een instituut.

Wat is micro-dermabrasie?

U kunt het vergelijken met een zeer gecontroleerde, maar intensieve peeling. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. Doordat de machine zeer nauwkeurig op uw huidconditie kan worden afgesteld, is het mogelijk op een zeer gepersonaliseerde manier te werken. Naast de exfolierende werking is de huid beter in staat werkstoffen op te nemen. De resultaten zijn erg mooi en worden versterkt door de behandeling in kuurverband te ondergaan. Naast specifieke resultaten zoals vermindering fijne lijntjes, verminderen rest-acné, verminderen pigmentvlekken is het verbeteren van de algehele huidconditie wel het mooiste effect.

Hydra-brasie (nat & droog)
De nieuwste behandeltechnieken zorgen vaak voor het combineren van specifieke kwaliteiten van verschillende behandelmethodes. De hydrabrasie behandelmethode is hier een treffend voorbeeld van.
Het is een combinatie van;
– Polijsten van de huid d.m.v. diamanten tips ( in diverse sterktes)
– Reiniging van de huid i.c.m. chemische exfoliatie
– Hydrateren van de huid m.b.v. specifieke werkstofcomplexen

Door de combinatie van deze drie effectieve rendementen kunnen we de behandeling zowel als kuur als ter ondersteuning van uw reguliere behandeling inzetten.
Dit alles maakt het mogelijk voor de huidspecialist om een ‘maatwerk’ behandeling voor u samen te stellen met een uitermate hoog rendement. Na de behandeling voelt u huid niet alleen ‘als nieuw’ maar ziet er ook nog eens stralend uit.