Huidverbetering Anti-Aging

Collageen draad

Nieuw!  Collageen draad behandeling

Dé originele collageen draad behandeling ZONDER naaldjes en daardoor volstrekt pijnloos!

Minder rimpels en méér elasticiteit!

Met de nieuwste Collageen behandelmethode van DS-V Line kunnen wij uw huid naar een hoger niveau tillen.

Collageen is één van de belangrijkste stoffen die nodig is om de stevigheid van de huid te behouden.  Door deze behandeltechniek kunnen wij uw huid op maat behandelen. Vindt u de rimpeltjes van uw fronsrimpel, ooggebied, neuslippen plooi of bovenlip vervelend dan kunt u kiezen voor een ‘zonebehandeling’. U kunt in overleg met de behandelend huidspecialist ook voor kiezen om het hele gezicht (incl. hals) te behandelen of de collageen behandeling onderdeel te maken van een ‘Created by Cestmoi’ totaal behandelplan. Voor nog meer effect kunnen we de behandeling combineren met MicroNeedling of MicroCurrent.  Een ‘Created by Cestmoi’ behandelplan wordt voor u persoonlijk samengesteld om maximaal resultaat te kunnen bieden.

De DS V-LINE-techniek zorgt voor:

  • het herstellen van uw huid,
  • het herstellen van de elasticiteit van uw huid,
  • het revitaliseren en regenereren van uw huid.

Door het aanbrengen van de collageen draden::

  • wordt uw huid elastischer en glanzender,
  • verminderen uw rimpels,
  • en vertraagt de huid​​veroudering.

DS V-LINE verhoogt het collageenniveau in uw huid en maakt dat uw huid ‘zelf’, op een natuurlijke manier, voor herstel en verbetering zorgt.

Wat houdt de behandeling in:

We werken met collageendraadjes die ‘op de huid’ en ‘in de rimpel’ worden geplaatst. Door het bijbehorende serum worden de collageendraden opgelost en gaan de collageenmoleculen ‘door’ de huid  en ‘in’ uw huid (lees rimpel) zéér effectief te werk. Uw  rimpels worden opgevuld en de huidelasticiteit wordt geactiveerd.

Voor het hoogste rendement bevelen wij aan om de behandeling in kuurverband te doen. Afhankelijk van uw huidconditie zal de kuur bestaan uit 3-4 behandelingen met een tussenliggende periode van 10-14 dagen. Om het optimale effect van de behandeling langdurig te behouden adviseren wij om de behandeling eens per 6-8 weken te herhalen.

Prijs per behandeling: In de behandeling wordt gewerkt met een vastgesteld aantal collageen draadjes. Mocht het aantal rimpels er voor zorgen dat we, voor het maximale resultaat, méér draadjes moeten gebruiken dan worden de extra draden als meerprijs berekend. € 10 per draad. Uiteraard gebeurt dit in overleg met u.

Om het juiste aantal draden te bepalen, adviseren wij om eerst een intake te plannen.

1 zone:              €   85,00   

                            Voorhoofd of ogen of neuslippenplooi of bovenlip (max. 3-4 draden)*            

Hele gezicht:   € 150,00  (max. 12 draden)*                                                                             

Extra draden   €  10,00  (per draad)    

*Deze behandelingen zijn inclusief een voorbereidende gezichtsbehandeling voor het optimale resultaat.