Huidverbetering Anti-Aging

Chemische Peelings

U kunt geen magazine meer open slaan of u komt aanbevelingen tegen om een chemische peeling te gaan gebruiken. Maar is dat wel voor iedereen geschikt en welke peeling is voor uw huid het meest geschikt?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat er een onderscheidt in diverse zuren wordt gemaakt mbt de sterkte en dus de werkzaamheid. Niet iedere chemische peeling mag worden gebruikt in een instituut, belangrijk voor u om te weten dat de uitvoerende specialist goed opgeleid is en voldoende ervaring heeft! Het woord ‘zuur’ wordt vaak geassocieerd met bijtende en gevaarlijke stoffen, maar AHA’s en BHA’s zijn zuren die een natuurlijke oorsprong hebben en geschikt zijn voor de huid, mits het op de juiste manier wordt gebruikt.

Wij werken bij Cestmoi met vier verschillende cosmetica merken en drie ervan hebben een eigen range van chemische peeling. Het merk is voor u niet zo van belang maar wel de specifieke werking van de verschillende producten. Om het makkelijk voor u te maken werken wij uitsluitend met chemische peelings waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen.

– Glycolzuur (AHA = een fruitzuur) meest onderzochte AHA met de meest bewezen voordelen
voor de huid
– Lactid Acid / Melkzuur ( AHA = een fruitzuur)
– Salicylzuur (BHA)

Het team van Cestmoi heeft vier huidspecialisten die speciaal opgeleid zijn voor het uitvoeren van een behandeling of behandelkuur met chemische peelingen. De specialisten helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze en het bereiken van het door u gewenste effect.

Met chemische peelings bereiken we vaak het optimale resultaat in de kuurverband.

Prijs per behandeling: 30 min. € 63,50 | 60 min. € 128,00

Vraag naar de speciale kuurprijzen.