Cestmoi Logo

Get Appointment

Huidverbetering Anti-Aging
Microneedling

MicroNeedling is een unieke behandeltechniek met naaldjes. Het is een behandeling die in kuurverband het beste resultaat geeft en zeker een onderdeel van uw persoonlijke behandelplan ‘moet’ zijn, als u op zoek bent naar zichtbaar resultaat! 

Kort samengevat.
MicroNeedling zorgt voor het versterken van het fundament van uw huid. Het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine.

Wanneer?
MicroNeedling  wordt gebruikt om uw huid in topconditie te brengen ‘in de basis’. Een stevigere constructie  (fundament) van uw huid die ervoor zorgt dat uw huid minder snel verslapt. Daarnaast zorgt de conditieverbetering voor verfijning van rimpels en lijntjes, een stralende glans en mooie jeugdige energie.

Resultaat:
Een mooie stevige huid die voorbereid is op de toekomst. En niet onbelangrijk: een huid een goede basis heeft om huidverslapping te vertragen.

Zoals u wellicht weet werken wij bij Cestmoi graag met persoonlijke behandelplannen, ‘Created by Cestmoi’. Met de maatwerk plannen kunnen wij uw huid weer in de meest vitale conditie brengen.

MicroNeedling is een behandeling die we adviseren in kuurverband om meer resultaat te bieden én is behandeling die uitstekend te combineren is met MicroCurrent, SkinRejuvenation, Chemische peelings en binnenkort de Collageendraden.

Meer uitleg:
Deze intensieve krachtpatser is in staat om uw huid zichtbaar te verbeteren. Ja u leest het goed zichtbaar verbeteren! Uw huid wordt door middel van zeer kleine naaldjes gestimuleerd om collageen en elastinevezels te vermeerderen. De stevigheid van de huid bestaat uit een combinatie van deze vezels en bieden dus een huideigen oplossing. De opname van werkstoffen wordt met 50-80% verhoogd waardoor we uw huid aan het werk zetten met de ingesluisde werkstofcomplexen. Nieuwe onderzoeksinzichten laten zien dat de huid op deze manier zichzelf van binnenuit kan verbeteren.

Om te beginnen, kunnen we de huidconditie naar een hoger niveau brengen dat zich uit in een frisse, vitale en gezonde uitstraling. Daarnaast kunnen we specifiek werken aan probleemzones zoals een fronsrimpel, kraaiepootjes, neuslippenplooi en droogtelijntjes.

Om het rendement van de behandeling naar het hoogste niveau te brengen
kijken we samen met u naar uw huidige product gebruik thuis. Waar nodig
adviseren wij u om het product aan te passen om de microneedling behandeling
zo efficiënt mogelijk te laten werken. U kunt de intake direct combineren met een behandeling. Uw intake is uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Intake en behandeling€ 155,00 (75 min)
Microneedling gezicht€ 155.00 (60 min)
MicroNeedling zone€ 77,50 (25 min)

 

Maak nu uw afspraak
 

MeLine intake pigmentbehandeling€ 0.00
MeLine behandeling v.a.€ 140.00
Kuur drie behandelingen MeLine€ 380.00
MeLine ‘SPOT’ behandeling€ 55.00
IPL pigment behandeling p. zone€ 70.00
MeLine ‘Donkere kringen’€ 70.00
Lees Hier Blogs & Nieuws

Lees hieronder ons laatste nieuws en onze meest recente blogs!

Wie is nu niet op zoek naar de allermooiste huid?!
  • corne
  • Geen reacties

Wie is nu niet op zoek naar de allermooiste huid?!

Wie is nu niet op zoek naar de allermooiste huid?!… Learn more

Oplossing puberteit acne
  • corne
  • Geen reacties

Oplossing puberteit acne

Oplossing puberteit acne Zit jij in de puberteit en heb… Learn more

Vitamine A, dé vitamine tegen huidveroudering!
  • corne
  • Geen reacties

Vitamine A, dé vitamine tegen huidveroudering!

Vitamine A (Retinol), dé vitamine tegen huidveroudering! Ouder worden op… Learn more

Get Appointment