fbpx
Cestmoi Logo

Get Appointment

Huidverbetering Anti-Aging
MicroCurrent

Microcurrent is een innovatieve behandeltechniek die een enorme boost geeft aan uw huid. Het is een behandeling die in kuurverband het beste resultaat geeft en zeker een onderdeel van uw persoonlijke behandelplan ‘moet’ zijn, als u op zoek bent naar zichtbaar resultaat!

Kort samengevat. MicroCurrent traint uw gezichtsspieren om de oorspronkelijke positie weer in te nemen en verhoogd de celenergie (re-charged) aanzienlijk.

Voor wie?
Microcurrent wordt gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, de huid te verstrakken, de collageen- en elastineproductie te stimuleren en de bloedcirculatie te verhogen.

Resultaat:
Een vitale huid met een mooie energieke uitstraling met verminderde rimpeltjes en lijntjes. En niet onbelangrijk: een huid die de energie heeft om huidveroudering te vertragen!

Verdere uitleg;
Door middel van ‘lichaams-eigen’ ministroompjes worden uw spieren weer in de juiste positie geplaatst met de juiste spierspanning. Makkelijk gezegd, uw gestreste spieren (frons) gaan weer ontspannen (dus minder aanwezig) en uw verslapte spieren komen weer op spanning (betere tonus) Resultaat, uw jeugdigere look komt weer wat terug!

Daarnaast worden de energiebronnetjes in uw cel weer opgeladen waardoor alle cel processen meer energie krijgen. Naarmate we ouder worden neemt het energieniveau in de cellen af terwijl we verhoudingsgewijs méér nodig hebben om alle processen jeugdig te houden. Wist u dat rond uw 60e levensjaar uw cel energieniveau gemiddeld rond de 50% zit. Tijd om die energiebronnetjes wat ‘op te laden’

Zoals u wellicht weet werken wij bij Cestmoi graag met persoonlijke behandelplannen, ‘Created by Cestmoi’. Met de maatwerk plannen kunnen wij uw huid weer in de meest vitale conditie brengen.

MicroCurrent is een behandeling die we adviseren in kuurverband om meer resultaat te bieden én is behandeling die uitstekend te combineren is met MicroNeedling, SkinRejuvenation, Chemische peelings en binnenkort de Collageendraden. 

Maak nu uw afspraak
 

Lees Hier Blogs & Nieuws

Lees hieronder ons laatste nieuws en onze meest recente blogs!

Heb jij ook het gevoel dat de tijd door je vingers glipt?
  • corne
  • Geen reacties

Heb jij ook het gevoel dat de tijd door je vingers glipt?

Dat gevoel van constante haast, terwijl je eigenlijk ook wilt… Lees meer

Mijn verhaal, mijn passie en jouw resultaat!
  • corne
  • Geen reacties

Mijn verhaal, mijn passie en jouw resultaat!

Beste lezer, Geregeld krijgen wij de vraag waarom wij zo… Lees meer

7 redenen waarom het zo moeilijk is om zelf de juiste producten te kiezen voor jouw huidverzorging!
  • corne
  • Geen reacties

7 redenen waarom het zo moeilijk is om zelf de juiste producten te kiezen voor jouw huidverzorging!

Als enthousiaste en ervaren huidspecialist heb ik het voorrecht cliënten… Lees meer

Get Appointment