fbpx
Cestmoi Logo

Get Appointment

Last van uw nek/schouder of rug, toe aan de nodige rust na een drukke werkweek, preventief of heeft u het gewoon verdiend?

Van Sportmassage tot “ontspannings”-massage
De ervaren masseurs van Cestmoi beheersen de massagetechnieken van sportmassage tot aan de totale ontspanningsmassage.  Na de massage is er weer balans tussen lichaam en geest of hebben de spieren weer meer bewegingsvrijheid.

Preventief
Steeds meer cliënten gaan, ‘ter preventie’ , met een vaste regelmaat naar een masseur. Om te voorkomen dat uw werkhouding of werkstress teveel invloed gaat krijgen op uw lichaam.

Well-Being
De huidige tijd vraagt om meer aandacht voor de geestelijke en lichamelijke balans. We willlen gewoon  ‘lekker’ in ons vel zitten.

Thais Voetritueel
gebaseerd op eeuwenoude tradities van Thaise massagecultuur is het voetritueel speciaal voor u samengesteld. Het ritueel begint met een kruidenbad, een voetwassing volgt. Genietend van een heerlijke Thaise thee kunt u zich overgeven aan uw welverdiende rust. De voetmassage wordt volgens oosterse filosofie uitgevoerd met een ”nuats” en stimuleert alle drukpunten. Voel de energie weer stromen!

Hot-stone massage  
Masseren met basaltstenen geeft een nieuwe ervaring. Door de combinatie van oliën en warmte geeft deze massage een heerlijk gevoel van welbehagen. Deze krachtige en diepe massage geeft een diep ontspannend maar vooral energiek gevoel.

Een ervaring die u beslist niet mag missen!

Massage

‘Sport-Ontspanning-Preventie’ (30 min.)€ 42.50

Massage

‘Sport-Ontspanning-Preventie’ (45 min.)€ 63.50

Massage

‘Sport-Ontspanning-Preventie’ (60 min.)€ 85.00

Massage ‘Hot Stone’

Massage ‘Hot Stone’ (30 min.)€ 58.50

Massage ‘Hot Stone’

Massage ‘Hot Stone’ (60 min.)€ 110.00

Massage ‘Thais Voetritueel’ (60 min.)

Massage ‘Thais Voetritueel’ (60 min.)€ 79.00

Get Appointment