Last van Pigment? Wij helpen je er vanaf!

Created by Cestmoi

Ruim 33 jaar ervaring wordt ingezet om samen met jou een ‘persoonlijk huidverbeteringsplan’ op te stellen op basis van jouw persoonlijke wensen. In een eerste gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke wensen en verwachtingen.

Tijdelijk met GRATIS intake & huidscan.

Maak snel gebruik van deze tijdelijke actie! Benieuwd naar wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op!


Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

De voordelen van Cestmoi:

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak

Op maat gemaakt behandelplan

Een team van
specialisten

5 sterren beoordeling op Google

Persoonlijk plan voor jouw huid

Wil je af van die vervelende donkere plekjes op je huid? Wij hebben de nieuwste behandelmethodes om je huid weer stralend te maken. Of het nu gaat om een kleine spot behandeling of een uitgebreide behandeling voor pigmentvlekken, wij hebben de oplossing.

Voordat we beginnen, kijken we of jouw huid geschikt is voor onze behandelingen. We nemen samen met jou de mogelijkheden door en stellen een persoonlijk behandelplan op.

Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Persoonlijk advies, deskundige aanpak

Maak nu een afspraak via onze website en ontdek wat we voor jouw huid kunnen betekenen. Bij de intake pigmentbehandelingen bespreken we graag alle opties en geven we je deskundig advies.

Laat ons je helpen om weer te stralen en die vervelende pigmentvlekken te verwijderen. Onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen voor een resultaat waar je blij van wordt. 

Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Anoek Beekhuizen

Bij C’est Moi hebben ze het woord klantvriendelijkheid uitgevonden. Wat een geweldige salon. Persoonlijk, professioneel en betrokken. Corne denkt mee, heeft ontzettend veel kennis en ervaring en snapt echt wat klanten nodig hebben. Ongetwijfeld hebben de dames in de salon dit ook! Ik zou iedereen deze salon aanraden.

Anne-Marie Schoonen

Een heel fijn team, waar echt naar je geluisterd wordt. Na een behandeling voel je je weer herboren. Een erg goede service, zeker nu met de bezorgdienst met de fiets. Een echte aanrader!

ChristelEdward Jacobs

Ik kom al jaren bij C'est Moi en ben heel tevreden. Het team is professioneel en zeer deskundig. Er wordt goed gekeken wat de beste behandeling is voor jouw huid en ook goed advies gegeven over de huidverzorgingsproducten. Echt een aanrader!

Judith Jeuring

Als je zoekt naar een goede en op jouw wensen afgestemde behandeling in combinatie met heerlijk ontspannen, een warme ontvangst en persoonlijke benadering dan is C’est moi echt een aanrader!

Marleen Dolné-IJlst

Ik ben erg tevreden over Cestmoi.Er wordt goed naar mijn huid gekeken en de behandeling wordt afgestemd op wat er op dat moment nodig is.Ook altijd blij met mijn mooie wenkbrauwen,made by Amber!Fijne sfeer en goede producten.

JPM Rebbens

Bij Cestmoi is mijn gevoelige en allergische huid in ontzettend goede handen. De juiste vragen worden gesteld, er is serieus aandacht voor het antwoord waardoor de best passende behandeling en producten gekozen kunnen worden. Plus advies wat vooral niet te doen. Ook de check een aantal dagen later naar mijn huidconditie en de eventuele reactie, stel ik erg op prijs en geeft vertrouwen. Super fijn team huidspecialisten!

Ellen Krijnen

Ik ben al jaren een heel tevreden klant. Alle medewerkers zijn professioneel, deskundig en erg aardig. Er wordt goed naar mijn wensen en ervaringen geluisterd. En de producten zijn ook top. Tenslotte, de massages zijn ook zeer de moeite waard!

Carolijn Roelofs

Wat een fijne plek waar ik helemaal in de watten werd gelegd met vriendelijke en professionele aandacht. De massage is echt een weldaad en in combinatie met de uitgebreide gezichtsbehandeling is het alsof je een dag wellness hebt gehad. Zalige producten.

Ellen Verhaard

Mijn huid is in goede handen bij Cest Moi, de huidspecialist. Niet alleen door de deskundige schoonheidsspecialisten maar ook door de fijne huidverzorgingsproducten. Ze krijgen van mij een dikke 9!

    Vraag vrijblijvend een intake & huidscan aan!


    Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.