Cestmoi Challenge

Ben jij toe aan een uitdaging? Eentje die voor iedereen te doen is?
Cestmoi heeft een uitdaging voor jou die betrekking heeft op je huid, je vitaliteit en gezondheid! Wij brengen iets positiefs in deze pittige en tegelijk wat saaie tijden. Tijden waarin je wellicht zoekt naar een lichtpuntje, een stip aan de horizon of een betere work-life balance. Cestmoi introduceert daarom met trots de ‘CESTMOI CHALLENGE’.

Ja, je leest het goed: een heuse challenge waarbij we een stukje inzet van jou vragen en jij veel extra’s van ons krijgt.

Wat gaan we doen? Bewegen!
Wij gaan je begeleiden in het krijgen van meer beweging en meer vitaliteit. En we doen dit door samen bezig te zijn aan een gemeenschappelijk doel. Met als doel door veel plezier; gezond en vitaal te worden en te blijven. Intussen zorg je er gelijk voor dat je huid straks, als we weer mogen behandelen, in de basis fris en energiek is. We dagen je uit om te gaan bewegen, méér te bewegen of te blijven bewegen. En je gaat er ook wat voor terug krijgen. We gaan naar buiten en wel met twee mogelijkheden, zodat iedereen mee kan doen.

Optie 1: In 8 weken trainen we om vijf kilometer te kunnen hardlopen. Ik ben deze week begonnen en daag jullie uit om mee te doen. Het is voor de absolute beginner gemaakt en professioneel opgebouwd.

Ben jij geen hardloper?
Dan is er optie 2: Meedoen door minimaal drie keer per week te wandelen en dit zo uit te breiden dat je na 8 weken drie keer 4 kilometer loopt.
Ben je al een hardloper en loop je meer dan de gevraagde afstand dan kun je natuurlijk ook meedoen. Wij vragen jou dan om drie keer per week 5 kilometer hard te lopen.

Hoe werkt het?
Met een app hou je je vorderingen bij. (leggen we uit bij aanmelden)

Graag willen wij weten wat je kiest en wat jouw persoonlijke uitdaging wordt. Maar voordat je kiest, even een paar zaken die je van ons krijgt. We volgen jouw prestaties (via een app) en iedere 2 weken wacht er een beloning op je. Zoals bijvoorbeeld na week 4: een zoommeeting over vitaal zitten en werken. Na voltooiing van de 8 weken wacht er een 30 minuten massage of ASAP gezichtsbehandeling (30 min.) voor je bij ons in de salon. Zodra het weer mogelijk is, wil ik met jou samen en alle hardlopers als bedrijf Cestmoi meelopen tijdens de singelloop. De wandelaars zien we natuurlijk graag langs het parcours 😉.

Ben je actief op social media, dan ligt er nog een beloning klaar voor de actiefste deelnemer, te weten een ASAP product naar keuze.

Samen stellen we jouw doel vast en voorzien we je wekelijks van looptips, smoothie recepten, tips voor je huid, professionele tips over schoeisel, stretch oefeningen etc.

Meedoen? Schrijf je in en ontvang alle verdere informatie per mail

(info@cest-moi.nl ovv Cestmoi Challenge)

De startdatum is zondag 7 februari!