La Colline

La Colline is een exclusief Zwitsers huidverzorgingsmerk dat zich richt op de natuurlijke schoonheid van de huid. Het merk biedt een brede selectie van producten die zijn samengesteld met de beste natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een vitale, stralende huid.

La Colline’s producten zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen en zijn speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van elke huid te voldoen. Met een grote verscheidenheid aan producten, van reinigingen en toners tot serums en moisturizers, is er voor elke huid een geschikt product.

Wat La Colline echt onderscheidt, is de nadruk op natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijke onderbouwing. Het merk gebruikt alleen de beste natuurlijke ingrediënten in haar producten, zoals biologische plantenextracten, en vermijdt schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Dit maakt het merk een geweldige keuze voor mensen met gevoelige huid of die op zoek zijn naar producten die vrij zijn van schadelijke stoffen.

La Colline is een merk waar u op kunt vertrouwen om een vitale, stralende huid te verkrijgen.

Stel je eens voor:

Je hebt een drukke week achter de rug. Om welke reden dan ook, en je hebt behoefte aan de nodige rust. Daarnaast ben je liefhebber van mooie texturen en heerlijke geuren.  Weet je voor jezelf waar je echt blij van wordt en wil je zichtbaar resultaat? Herken je jezelf in dit? Dan wil ik je graag meenemen in de belevenis welke de behandeling van La Colline écht is.

Je specialist start bij het voetenritueel, brengt je tot rust door heerlijke massagegrepen die je ademhaling beïnvloeden.  Massage is wat deze behandeling zo bijzonder maakt en dat gaat verder met het aanbrengen van beide reinigingsproducten. Ondertussen worden de producten en kompresdoeken in de ‘hot towel’ heater warm gemaakt om de warmte sensatie op je huid extra mee te nemen in je belevingsreis. Warmte, comfort is door het hele ‘La Colline-ritueel’ van essentieel belang. Na de reiniging wordt de huid grondig geëxfolieerd door een olie-achtige scrub met bijbehorende massage. Je huid voelt comfortabel en fris tegelijkertijd. De specialist brengt een specifiek gekozen serum aan met daaroverheen een zijdezachte massage crème. De liftende massagegrepen gaan het resultaat versterken om tot een zichtbare verbetering te komen. Dan komt er een keuzemoment, ga je voor het crème masker of ga je voor het ultieme resultaat en kies je voor het ‘collageen-vliesmasker’? Onder het masker wordt je verwend met een heerlijke handmassage. Nadat het masker haar werk heeft voltooid wordt het verwijderd en gaat jouw specialist afsluiten met opnieuw het voetenritueel om je op een zachte manier te laten landen in de ‘echte wereld’.

Denk je nu; dit merk is voor mij bestemd, laat je dan gewoon eens verrassen en omringen met dit fantastische La Colline ritueel. Comfort en hoogwaardige anti-aging leveren een heerlijk gevoel mét echt zichtbaar resultaat!