BeautySupps

Cestmoi werkt graag aan huidverbetering en om het plaatje compleet te maken is de
ondersteuning met voedingssupplementen een enorm voordeel. Zo kunnen we van , ‘binnen’
en van ‘buiten’ aan uw huid werken.

Omdat we bij Cestmoi altijd voor kwaliteit staan hebben we gekozen voor het Nederlandse product BeautySupps. Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. De producten zijn ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

De huid
Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor
je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt. SKIN Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.