Bij C’est Moi hebben ze het woord klantvriendelijkheid uitgevonden. Wat een geweldige salon. Persoonlijk, professioneel en betrokken. Corne denkt mee, heeft ontzettend veel kennis en ervaring en snapt echt wat klanten nodig hebben. Ongetwijfeld hebben de dames in de salon dit ook! Ik zou iedereen deze salon aanraden.

Anoek Beekhuizen

Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit.

Chen Hu

Al meer dan 25 jaar ben ik een tevreden klant van Cestmoi’. Fijne producten en heerlijke behandelingen, die deskundig worden uitgevoerd door het team van Cestmoi’.

Anja Balenmans

Al heel lang klant en ik ben blij dat Cestmoi weer op de Dreef zit. Altijd goede gezichtsbehandeling en uitstekend advies over produkten. Ook voor de pedicure kom ik hier al jaren.

Prinsendreef

Al jaren tevreden klant! Zeker na de verbouwing erg mooi geworden. Vriendelijke dames! Behandelingen zijn erg goed, zeker in combinatie met de juiste producten voor thuis.

Brenda

Wat is het mooi geworden na de verbouwing. Echt een salon van deze tijd. Corné is al meer dan 25 jaar mijn favoriete schoonheidsspecialist, maar ook alle dames van zijn team zijn zeer vakkundig en vriendelijk.

D.Y