Een op maat gemaakt huidverbeteringsplanCreated by Cestmoi!

Ruim 33 jaar ervaring wordt ingezet om samen met jou een ‘persoonlijk huidverbeteringsplan’ op te zetten op basis van jouw persoonlijke wensen. In een eerste gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke wensen en verwachtingen.

Tijdelijk met GRATIS intake & huidscan. 

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zsm contact met u op!

Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

De voordelen van Cestmoi:

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak

Op maat gemaakt behandelplan

Een team van
specialisten

5 sterren beoordeling op Google

Laat uw huid weer stralen.

Als u op zoek bent naar een manier om uw huid te verbeteren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze huidverbeteringsplannen zijn speciaal ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar hulp bij het verminderen van rimpels, het verminderen van acne of het verbeteren van de algehele teint van uw huid, wij hebben een plan dat bij u past.

Ons team van professionele huidspecialisten zullen met u in gesprek gaan om een behandelplan op maat te ontwikkelen, zodat u het maximale resultaat kunt behalen.

Gratis intake en huidscan.

Wij gebruiken alleen de beste producten en behandelingen om ervoor te zorgen dat uw huid er stralend en gezond uitziet. Bovendien is de intake en huidscan volledig gratis, zodat we uw huid goed kunnen analyseren en een behandelplan op maat kunnen opstellen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw huidverbeteringsplan op maat te bespreken. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw huid te laten stralen!

Gebaseerd op 35 recensies
Donia Anderios
Donia Anderios
2022-12-17
Mimi Nestorovska
Mimi Nestorovska
2022-10-24
Always quality service
erika saverio
erika saverio
2022-02-19
Nellie Houtepen
Nellie Houtepen
2021-12-30
Positief: hygiëne, netheid, professionaliteit. Team klantvriendelijkheid ( cijfer 10 ) Een tevreden klant sinds 1989 bij Cestmoi ( 33 jaar ) voorheen Auphir. Fijne ervaring al die jaren deskundig behandeld zeer tevreden alle producten in die jaren heb gebruikt. Gezicht behandeling een goed gevoel van ontspanning bevalt mijn nog steeds uitstekend. Zoek u een huidspecialist echt een aanrader bij Cestmoi ook voor voetpedicure ben je op de goede plaats…… Deskundige geven 100 % advies gezicht huidtypetest. Niet opdringerig om gelijk producten te kopen gewoon vrijblijvend met testproducten thuis uit te proberen. Al twee jaar moeilijke barre tijd Corona regels. Service is 100 % bij Cestmoi de bestelde producten je eigen keuze worden door Corne ook met een vriendelijke uitstraling en een praatje klant is koning thuis bezorgd.!!! Nieuwe klanten wens ik veel succes bij huidspecialist Cestmoi.
Febe Yunani
Febe Yunani
2021-10-29
Best place for treatment from head to toe 🥰
Moniek Snijders
Moniek Snijders
2021-09-28
Gerdine Hendrickx
Gerdine Hendrickx
2021-07-18
Anoek Beekhuizen
Anoek Beekhuizen
2021-03-19
Bij C’est Moi hebben ze het woord klantvriendelijkheid uitgevonden. Wat een geweldige salon. Persoonlijk, professioneel en betrokken. Corne denkt mee, heeft ontzettend veel kennis en ervaring en snapt echt wat klanten nodig hebben. Ongetwijfeld hebben de dames in de salon dit ook! Ik zou iedereen deze salon aanraden.
Anne-Marie Schoonen
Anne-Marie Schoonen
2021-01-21
Een heel fijn team, waar echt naar je geluisterd wordt. Na een behandeling voel je je weer herboren. Een erg goede service, zeker nu met de bezorgdienst met de fiets. Een echte aanrader!
ChristelEdward Jacobs
ChristelEdward Jacobs
2021-01-21
Ik kom al jaren bij C'est Moi en ben heel tevreden. Het team is professioneel en zeer deskundig. Er wordt goed gekeken wat de beste behandeling is voor jouw huid en ook goed advies gegeven over de huidverzorgingsproducten. Echt een aanrader!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!