Last van Acné? Wij lossen het op!

Created by Cestmoi

Ruim 33 jaar ervaring wordt ingezet om samen met jou een ‘persoonlijk huidverbeteringsplan’ op te stellen op basis van jouw persoonlijke wensen. In een eerste gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke wensen en verwachtingen.

Tijdelijk met GRATIS intake & huidscan.

Maak snel gebruik van deze tijdelijke actie! Benieuwd naar wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op!


Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

De voordelen van Cestmoi:

Meer dan 33 jaar ervaring in het vak

Op maat gemaakt behandelplan

Een team van
specialisten

5 sterren beoordeling op Google

Stralende huid zonder Acné.

Wij begrijpen hoe frustrerend en vervelend het kan zijn om te kampen met Acné en daarom willen wij u graag helpen. Onze behandeling richt zich op het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de algehele conditie van uw huid.

Ons ervaren team van specialisten zal u helpen om de oorzaken van uw Acné te begrijpen en een behandeling op maat te ontwikkelen die past bij uw individuele behoeften. 

Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Ervaren Acné experts bij Cestmoi

Cestmoi heeft veel ervaring met Acné, met vier experts die regelmatig worden getest op actuele kennis en behandelvaardigheden.

Deze experts werken ook voor veel zorgverzekeraars. Onze specialisten begrijpen dat Acné een specifieke aanpak vereist en nemen u graag mee naar een oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Anoek Beekhuizen

Bij C’est Moi hebben ze het woord klantvriendelijkheid uitgevonden. Wat een geweldige salon. Persoonlijk, professioneel en betrokken. Corne denkt mee, heeft ontzettend veel kennis en ervaring en snapt echt wat klanten nodig hebben. Ongetwijfeld hebben de dames in de salon dit ook! Ik zou iedereen deze salon aanraden.

Anne-Marie Schoonen

Een heel fijn team, waar echt naar je geluisterd wordt. Na een behandeling voel je je weer herboren. Een erg goede service, zeker nu met de bezorgdienst met de fiets. Een echte aanrader!

ChristelEdward Jacobs

Ik kom al jaren bij C'est Moi en ben heel tevreden. Het team is professioneel en zeer deskundig. Er wordt goed gekeken wat de beste behandeling is voor jouw huid en ook goed advies gegeven over de huidverzorgingsproducten. Echt een aanrader!

Judith Jeuring

Als je zoekt naar een goede en op jouw wensen afgestemde behandeling in combinatie met heerlijk ontspannen, een warme ontvangst en persoonlijke benadering dan is C’est moi echt een aanrader!

Marleen Dolné-IJlst

Ik ben erg tevreden over Cestmoi.Er wordt goed naar mijn huid gekeken en de behandeling wordt afgestemd op wat er op dat moment nodig is.Ook altijd blij met mijn mooie wenkbrauwen,made by Amber!Fijne sfeer en goede producten.

JPM Rebbens

Bij Cestmoi is mijn gevoelige en allergische huid in ontzettend goede handen. De juiste vragen worden gesteld, er is serieus aandacht voor het antwoord waardoor de best passende behandeling en producten gekozen kunnen worden. Plus advies wat vooral niet te doen. Ook de check een aantal dagen later naar mijn huidconditie en de eventuele reactie, stel ik erg op prijs en geeft vertrouwen. Super fijn team huidspecialisten!

Ellen Krijnen

Ik ben al jaren een heel tevreden klant. Alle medewerkers zijn professioneel, deskundig en erg aardig. Er wordt goed naar mijn wensen en ervaringen geluisterd. En de producten zijn ook top. Tenslotte, de massages zijn ook zeer de moeite waard!

Carolijn Roelofs

Wat een fijne plek waar ik helemaal in de watten werd gelegd met vriendelijke en professionele aandacht. De massage is echt een weldaad en in combinatie met de uitgebreide gezichtsbehandeling is het alsof je een dag wellness hebt gehad. Zalige producten.

Ellen Verhaard

Mijn huid is in goede handen bij Cest Moi, de huidspecialist. Niet alleen door de deskundige schoonheidsspecialisten maar ook door de fijne huidverzorgingsproducten. Ze krijgen van mij een dikke 9!

Vraag vrijblijvend een intake & huidscan aan!


Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.