Welkom op de website van Cestmoi'

Cestmoi is gelegen in het sfeervolle Princenhage (Breda) met gratis parkeergelegenheid in de straat.

Wie is nu niet op zoek naar de allermooiste huid?!

Wij van Cestmoi willen innovatief en vooruitstrevend zijn in het behandeling aanbod. Regelmatig introduceren wij nieuwe én innovatieve behandelingen. En natuurlijk zijn wij blij om te horen dat onze cliënt enthousiast is!

We krijgen echter ook te horen dat het met zoveel nieuwe behandelingen, moeilijk is om de juiste te kiezen. “Wat geeft het beste resultaat voor mijn huid?” is een veel gestelde vraag.  En dat begrijpen wij. Dit is een van de redenen dat ik gestart ben met het persoonlijke behandelplan “Created by Cestmoi”

De reden waarom mijn team en ik iedere dag met veel plezier naar ons werk komen is de missie van Cestmoi! 

“Als onderscheidend instituut gaan wij graag de samenwerking met jou aan om, door eerlijk en open verwachtingsmanagement, jouw huidvraag op te lossen en zelfs te overtreffen qua resultaat!” 

Zo die staat. 😉 

En van vanuit die missie is het persoonlijk maken van jouw behandeling een logisch gevolg, toch? Lees verder…

Gebaseerd op 35 recensies
Donia Anderios
Donia Anderios
2022-12-17
Mimi Nestorovska
Mimi Nestorovska
2022-10-24
Always quality service
erika saverio
erika saverio
2022-02-19
Nellie Houtepen
Nellie Houtepen
2021-12-30
Positief: hygiëne, netheid, professionaliteit. Team klantvriendelijkheid ( cijfer 10 ) Een tevreden klant sinds 1989 bij Cestmoi ( 33 jaar ) voorheen Auphir. Fijne ervaring al die jaren deskundig behandeld zeer tevreden alle producten in die jaren heb gebruikt. Gezicht behandeling een goed gevoel van ontspanning bevalt mijn nog steeds uitstekend. Zoek u een huidspecialist echt een aanrader bij Cestmoi ook voor voetpedicure ben je op de goede plaats…… Deskundige geven 100 % advies gezicht huidtypetest. Niet opdringerig om gelijk producten te kopen gewoon vrijblijvend met testproducten thuis uit te proberen. Al twee jaar moeilijke barre tijd Corona regels. Service is 100 % bij Cestmoi de bestelde producten je eigen keuze worden door Corne ook met een vriendelijke uitstraling en een praatje klant is koning thuis bezorgd.!!! Nieuwe klanten wens ik veel succes bij huidspecialist Cestmoi.
Febe Yunani
Febe Yunani
2021-10-29
Best place for treatment from head to toe 🥰
Moniek Snijders
Moniek Snijders
2021-09-28
Gerdine Hendrickx
Gerdine Hendrickx
2021-07-18
Anoek Beekhuizen
Anoek Beekhuizen
2021-03-19
Bij C’est Moi hebben ze het woord klantvriendelijkheid uitgevonden. Wat een geweldige salon. Persoonlijk, professioneel en betrokken. Corne denkt mee, heeft ontzettend veel kennis en ervaring en snapt echt wat klanten nodig hebben. Ongetwijfeld hebben de dames in de salon dit ook! Ik zou iedereen deze salon aanraden.
Anne-Marie Schoonen
Anne-Marie Schoonen
2021-01-21
Een heel fijn team, waar echt naar je geluisterd wordt. Na een behandeling voel je je weer herboren. Een erg goede service, zeker nu met de bezorgdienst met de fiets. Een echte aanrader!
ChristelEdward Jacobs
ChristelEdward Jacobs
2021-01-21
Ik kom al jaren bij C'est Moi en ben heel tevreden. Het team is professioneel en zeer deskundig. Er wordt goed gekeken wat de beste behandeling is voor jouw huid en ook goed advies gegeven over de huidverzorgingsproducten. Echt een aanrader!