Dat gevoel van constante haast, terwijl je eigenlijk ook wilt zorgen voor jezelf en je huid? Nou, je bent niet alleen. En ik kan het weten, want ik had onlangs een gesprek met Saskia, een nieuwe cliënt bij Cestmoi, die precies hetzelfde doormaakt.

Saskia, een 33-jarige werkende moeder met twee kinderen, deelt onze gemeenschappelijke uitdaging: tijdgebrek. Ze vertelde me over haar zoektocht naar een schoonheidsspecialist die haar niet alleen resultaat kon bieden, maar ook tijd kon besparen. Haar verhaal raakte een gevoelige snaar bij mij, omdat het perfect illustreert waar Cestmoi voor staat.

Ik begrijp volkomen hoe kostbaar jouw tijd is, en daarom hebben we bij Cestmoi ons gericht op het bieden van behandelingen die niet alleen effectief zijn, maar ook efficiënt. We weten dat je niet altijd anderhalf uur kunt vrijmaken voor een behandeling, en daarom hebben we onze behandelconcepten geoptimaliseerd om je in korte tijd maximaal resultaat te beiden.

Wil jij ook een behandeling die jouw drukke schema respecteert, terwijl het toch resultaten oplevert? Ik nodig je uit om een intake van 30 minuten in te plannen bij Cestmoi.

En als welkomstgeschenk ontvang je een prachtig pakket met

4 effectieve vitamine serums (A,B, C en  R +  ) ter waarde van € 80,00.  (geldig t/m 14-4-24)

Zo kan jij de eerste stappen naar huidverbetering alvast starten.

Laten we samenwerken om jouw huid in de beste conditie te brengen, zelfs in de drukste tijden. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw afspraak te plannen.

Met hartelijke groet,

Corné

Eigenaar en huidspecialist Cestmoi