Gelukkig mogen we vanaf 3 maart weer open. Daar zijn wij natuurlijk superblij mee. We zijn  druk bezig met bellen om , voor iedereen, weer een behandeling in te plannen. Helaas lukt het ons niet om iedereen te bereiken en daarom gaat vanaf vandaag ook onze online agenda weer open. Natuurlijk blijven we bellen.
Om iedereen in te kunnen plannen en ons daarbij strikt te houden aan de Covid19 regels voeren wij tijdelijk een paar wijzigingen in openingstijden en bereikbaarheid door.

Even op een rijtje voor u:
Openingstijden,

  • We werken op afspraak en werken met een ‘gesloten deur’ van 9.00 – 15.00 uur
  • Van 15.00 – 18.00 uur (zaterdag 14.00 – 16.00 uur) kunt u voor vragen of producten langskomen, er is dan altijd iemand beschikbaar voor u.
  • Natuurlijk mag u met ons een tijd afspreken om uw producten op een ander tijdstip op te halen of we bezorgen het bij u thuis!

Telefonische bereikbaarheid,
U bent van ons gewend dat we u direct te woord staan telefonisch. Door de drukke agenda zal dit de komende maand wat moeilijker zijn. We doen ons best de telefoon direct op te nemen. Mocht u ons niet te pakken krijgen,

  • spreek dan de voicemail in.
  • WhatsApp op 076-5201342 (kan op dit vaste nummer!!) of
  • mail  naar info@cest-moi.nl

Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.
Dank alvast voor uw begrip!

We hebben enorm veel zin om weer te mogen starten met alle behandelingen en iedereen weer te zien bij Cestmoi. Want mijn team en ik hebben dit enorm gemist de laatste weken.

Wij hopen u snel weer persoonlijk te begroeten bij Cestmoi!

Groeten Simone, Ingela, Ria, Nancy, Odessa, Amber en Corné