Een mooie huid is een fitte huid in de juiste conditie, liefst topfit dus.
Veel mensen willen een mooie huid en zijn bereidt daar heel veel voor te doen, soms zelfs teveel. Veel consumenten starten gelijk op de top van de mogelijkheden. Vaak krijgen we de vraag of we een bepaalde high level behandeling kunnen geven.
Uiteraard hebben we behandelingen waarmee je uitstekende resultaten kunt behalen! Het enige probleem wat zich vaak voordoet is dat de huid vaak helemaal niet voorbereid is op dit soort intensieve behandelingen.

Vergelijk het met topsport.
Stel je wil de marathon gaan lopen. Dan begin je toch écht bij de eerste stappen te trainen en loop je de eerste training ook géén 40 kilometer. Zo werkt het bij de huid ook. Afhankelijk van de huidige conditie van je huid start je met het verbeteren van je basis huidconditie. Het eerste waar je altijd mee begint, of in ieder geval als eerste checkt, is je huidbarrière. Als de barriere namelijk beschadigd is dan kan je huid simpelweg niet verbeteren. Klinkt héél simpel maar de realiteit is dat het vaak echt de meest belangrijke stap is, met verbluffend resultaat.
Niet voor niets is al twee jaar op rij het best verkochte product in ons instituut een barriere verbeteraar.

Laat je dus niet verleiden tot al die high end behandelingen om serieuze huidverbetering met te starten. Begin bij het begin en laat je huidconditie opbouwen door een ervaren huidexpert!

Groeten Corné